2019-08-26 10:54:59 - Grand Prix Challenge - GoricanMatej Zagar, Niels Kristian Iversen, Max Fricke verseny utáni sajtótájékoztatón készült nyilatkozatok.

 
Matej Zagar:
 
 
 
- Ezek a találkozók mindig kemények, ezt láttuk már korábban. Most már két grand Prix Challenget nyertem karrierem során. Azt hiszem ez a győzelem ez nagyobb, mint egy Grand Prix megnyerése. Ha nyersz egy GP-t, az nem garantálja a kvalifikációs helyet a következő évre. Csak győzelmet jelent neked egy találkozón. Ez a győzelem nagyon nagy számomra.
 
Niels Kristian Iversen:
 
 
- Mint mindig, ez az év egyik legkeményebb és legintenzívebb találkozója minden szinten. Ha jó akarsz lenni, akkor nagyon össze kell szedned magad, nem szabad hibázni. Nekem nehéz év ez a mostani. Néhány alkalommal nagyon keményen küzdöttem, de az elmúlt pár hét jobb volt. Jobban érzem magam a motoron és úgy érzem, hogy nagyobb a sebességem is. Ezek talán kezdenek tükröződni az eredményeimben is. Örülök, hogy tudtam magam kvalifikálni a jövő évi sorozatra. Ez kevesebb stresszt jelent, mivel megpróbálom rendezni a dolgokat a hátralévő négy fordulóban.
 
Max Fricke:
 

- Nagyon izgatott vagyok. Mindig célom volt, hogy teljes versenyzőként részt vegyek a Grand Prix sorozatban. Amikor gyerek voltam és először elkezdtem nézni a salakmotorversenyt akkor nagyon félelmetes volt. Lassan meg magam látom benne a következő évre. Bízok benne remélhetőleg sikerül összehozni néhány dolgot a következő szezonra és erősen térek vissza következő évre.

  
 
 
 
<-- Vissza