2018-04-23 11:05:11 - Egyéni Európa bajnoki elődöntő - 04. 28. Debrecen Körvonalazódik a startlista.

 
Hétvégén Debrecenben Egyéni Európa bajnoki döntőt rendeznek. Körvonalazódik a startlista, így tizenegy nemzet (Oroszország, Lengyelország, Olaszország, Románia, Dánia, Ukrajna, Németország, Svédország, Csehország, Franciaország és Magyarország) vaspapucsosai mérkőznek meg a gázvezeték utcai salakstadionban. Hazánkat két versenyző Tabaka József és Benkő Roland képviseli. Roli sérüléssel bajlódik, amennyiben nem tudja vállalni az indulást, akkor Magosi Norbert főversenyzővé lép elő.
A startlistát nézve kiváló versenyzők érkezése várható. A polákoktól Janusz Kolodziej érkezik, a svédektől Oliver Berntzon és Jakob Thorssell, míg a dánoktól Mikkel Michelsen, Peter Kildemandés Nicolai Klindt érkezik. Mellettük a németektől Valentin Grobauer, míg a csehektől jozef Franc indulása várható.Az olaszoktól a Nicolas Covatti van nevezve, aki azonban az elmúlt hétvégén a brit ligában bukott, melynek következtében borda törést szenvedett. Így Ő biztosan nem jön Debrecenbe.
Szinte borítékolható óriási küzdelem várható, hiszen mindössze három továbbjutást jelentő hely van. A 20 futamos alapszakasz után a két legtöbb pontot gyűjtő versenyző a döntő futamba kerül. Majd az alapszakasz 3.-4.-5.-6. helyezettjei feszülnek a szalaghoz az elődöntőben, ahol az első és második helyezett a döntő futamba kerül. A legjobbak futamában csak az első három helyen végző versenyző jut tovább a Challenge-be, melyet május 5-én Olaszországban rendeznek.
 
2018. április 28. Debrecen egyéni Európa bajnoki elődöntő Debrecen
Startlista:
 
1. Mikkel Michelsen (Dánia)
2. Renat Gafurow (Oroszország)
3. Tabaka József (Magyarország)

4. Josef Franc (Csehország)
5. Valentin Grobauer (Németország)
6. Jacob Thorssell (Svédország)
7. Benkő Roland (Magyarország)
8. Peter Kildemand (Dánia)
9. Marat Gatiatow (Oroszország)
10. JanuszKołodziej (Lengyelország)
11. Gabriel Comanescu (Románia)
12. StanisławMelnyczuk (Ukrajna)
13. Nicolas Covatti (Olaszország)
14. John Bernard (Franciaország)
15. Nicolai Klindt (Dánia)
16. Oliver Berntzon (Svédország)
 
R1. Magosi Norbert (Magyarország)
R2.
 Bárány Márk (Magyarország)
 
Versenyinformációk:
Edzés: 2018. 04. 28. 9 óra
Verseny kezdése: 2018. 04. 28. 14 óra
Belépők: 3.500.- Ft, 14 éves kor alatt ingyenes
 
 
 

Simkovits Ede 
 
 
 
<-- Vissza