2017-05-05 15:43:15 - Riport Egyéni Európa bajnoki elődöntő Nagyhalász - Albók József Az egyéni Európa bajnoki elődöntő után a Nagyhalász Motorsportjáért Sportegyesület elnökétAlbók Józsefet kérdeztük:

 
- Én úgy hiszem mindenki vizsgázott ma. Vizsgázott az időjárás, kegyes volt számunkra, mert nagyon jó időt fogtunk ki a verseny idejére. Illetve a nézők tömkelege a megye minden egyes részéről eljöttek, megtekintették ezt a versenyt. A technika megint vizsgázott, a személyzet, az aparátus helytállóak voltak. A pálya, rá kell nézni: jöhet a másik verseny. Megfelelő személyzettel, megfelelő munkatársakkal, megfelelő garnitúrával, jó odafigyeléssel jó versenyeket lehet rendezni, ha elő van készítve minden.
A versenyzők is kitettek magukért a 10 ország vaspapucsosai megmutatták, hogy mire képes ez a létesítmény. Akár kívül-belüli előzéseket, nagyon jó futamokat láttunk. Mit mondhatok mást, mint nagyon tetszett. De úgy hiszem, a nézők is ugyanezt mondhatják. Annál is inkább, hiszen nagyon sokan gratuláltak, nem győztem kezet fogni az emberekkel, akik jól eső érzéssel jöttek és jó eső érzéssel mentek. Remélem a következő 2017. június 10-én megrendezésre kerülő junior Európa bajnoki elődöntő versenyünkön is hasonlót láthat majd a nézőközönség.
 
 
                                                   Albók József
 
 
 
 

 

Riport, fotó: Simkovits Ede 
 
 
 
<-- Vissza