2014-09-24 23:48:07 - Riport Magosi NorberttelMagosi Norbertet kérdeztük a nagyhalászi forduló után:

 

- Igazából már nagyon hiányzott a győzelem, nagyon ki voltunk rá éhezve. Az első két futamomban másik típusú motort próbáltam, a motorokkal nagyon nagy problémáim vannak, meg magammal is, mert az önbizalomhiány kicsit oda van. De úgy gondolom, hogy Én mindent megteszek azért, hogy ez működjön.

 

Nagyon örülök ennek az első győzelemnek, főleg pályaavató, ez bekerül mindenhova.

 

Az első két futamomban másik típusú motort próbáltam. Ez a motor startból nagyon jó volt, utána azonban ketten hárman mindig utolértek, lassú voltam. A másik motorral sikerült azt elérni, hogy startból is jó legyen és utána gyors is legyen.

Nagyon technikás pálya ez a nagyhalászi, mert állított motorral kell menni. De ha gyors vagy akkor bárhogy tudsz rajta menni. Volt egy két olyan előzésem, amikor nagyon be tudott gyorsulni a motorom. Az biztos, hogy fejben jobban össze kell rakni, mint amikor mész Debrecenben és húzod a gázt.

 

A harmadik forduló Gyula. Én szeretek Gyulán motorozni, mert az egy tempós nagy pálya. Ott, ha startból nem jön össze, akkor még van lehetőséged. Itt is láttunk előzést, de itt sokkal nehezebb.

 

Simkovits EdeA verseny legjobb futamát a Tabaka-Magosi párharc hozta, mind a ketten oda-vissza előztek egymást a 4 kör alatt.
Ezt a futamot Tabaka nyerte Magosi (sárgában) előtt.


Fotók: Szőllősi Miklós 
 
 
 
<-- Vissza